klímaszerelés

klíma telepítés, klíma szervíz, klíma értékesítés

Általános Szerződési feltételek

I . A szolgáltató adatai

Szántó Gábor e.v.

Adószám : 65620252-1-25

Számlaszám : -

Székhely : 3723 Zubogy, Kossuth Lajos út 20.

Levelezési cím : 1201 Budapest, Hatvani u. 35

Kapcsolat: info@szantoszerviz.hu, +36 70 314 9600

 

II. A szerződés létrejötte, a megrendelés menete

A felek közötti szerződés az ügyfél (továbbiakban Ügyfél) által elektronikus úton vagy telefonon leadott megrendelés, s annak a szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) által e-mailben történő visszaigazolása által jön létre.

Szolgáltató tájékoztatja az Ügyfelet, hogy elküldött megrendelése szerződéskötésre irányuló ajánlatnak minősül. Az Ügyfél által elküldött megrendelést a Szolgáltató köteles 48 órán belül elfogadni és visszagazolni.

Szolgáltató a klímaberendezés használati helyének ismerete birtokában képes arra vonatkozóan tájékoztatást adni, hogy az Ügyfél által kiválasztott klímaberendezés a használati helyhez megfelelő-e. Ezen ismeretek hiányában erre vonatkozó szakszerű útmutatást nem áll módjában kiadni.

 

III . Fizetési módok, vételár, kedvezmények, egyéb költségek

Ügyfél az aktuális árlistákról, fizetési módokról, akciókról a weboldalon, személyes és egyedi kedvezményekről Szolgáltató elérhetőségein tájékozódhat.

 

IV. Irányadó nyelv, jog, bírósági illetékesség

Jelen szerződési feltételek, ill. az ezek alapján létrejövő szerződés nyelve - függetlenül a felek közötti esetleges egyéb kommunikáció, elektronikus levelezés nyelvétől - a magyar.

Jelen szerződési feltételek, ill. az ezek alapján létrejövő szerződés vonatkozásában a magyar jog az irányadó. A felek közötti jogviszony vonatkozásában ezen belül - többek között - az alábbi jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni:

a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény.

 

V. ÁSZF hatálya


A jelen ÁSZF 2018. május 24. napján lép hatályba és visszavonásig érvényes.
Szolgáltató jogosult a jelen ÁSZF-ben foglaltakat üzletpolitikája, pénzügyi viszonyok változása, jogszabályváltozás stb. alkalmából egyoldalúan módosítani.

Kijelentem, hogy a  www.klimatelepites.co.hu és www.szantoszerviz.hu oldal és minden aloldala a Szántó Gábor egyéni vállakozó kizárólagos tulajdona.
Elérhetőség
06 70 314 96 00 


info@szantoszerviz.huHétfő - Péntek:  8:00 - 17:00


         Szombat:  9:00 - 14:00JAVÍTÁS ESETÉN A KISZÁLLÁS DÍJTALANAkciók